1. Com funciona compremelseucotxe.cat?

1. Primer realitza una taxació en línia gratuïta. Per fer-ho necessitem dades bàsiques del teu cotxe, com la marca, el model i el quilometratge. Aleshores rebrà un e-mail amb una estimació en molt pocs minuts.

2. Per aconseguir el seu preu de venda final, necessitem més informació del vehicle. Simplement proporcioneu-nos en línia detalls addicionals de l'estat i de l'equipament. Finalment, carrega una foto senzilla de l'exterior del cotxe. Basant-se en aquests detalls, els nostres experts determinaran el preu final de venda. Rebràs aquest preu per correu electrònic.

3. Si decidiu vendre, només heu de demanar una cita de lliurament en un centre de la seva elecció. Al centre, el nostre empleat confirmarà la informació del vehicle que ens ha proporcionat.

4. El pagament es realitzarà immediatament per transferència bancària. A més, ens fem càrrec del canvi de titularitat per tu i de tots els tràmits

Important:

 • No oblideu portar a la vostra cita tots els jocs de claus del cotxe, el permís de circulació, la fitxa tècnica del vehicle i el número de compte bancari.
 • Abans de la cita, traieu tots els objectes personals del cotxe.
 • 2. Per què hauria de vendre el meu vehicle a compremelseucotxe.cat?

  compremelseucotxe.cat us ofereix una oportunitat segura i fàcil. En vendre'ns el vehicle estarà evitant:

 • L'esforç i el cost de publicar anuncis de venda, amb les consegüents trucades de desconeguts a qualsevol hora.
 • Nombroses trucades telefòniques i que el seu vehicle sigui conduït per estranys.
 • La inevitable depreciació del valor del seu vehicle amb el pas del temps, encara que en disposi per poder vendre el seu vehicle.
 • El tediós procés de canvi de titularitat del vehicle i els seus costos.
 • Garantia de 6 mesos per a la persona a qui ven el seu vehicle.
 • 3. Per quin motiu necessiteu la meva adreça de correu electrònic i el meu número de telèfon?
  Necessitem la vostra adreça de correu electrònic per enviar-vos el resultat de la taxació en línia. Necessitem el vostre número de telèfon per confirmar la cita de lliurament del vostre vehicle al nostre centre. Si teniu més preguntes sobre la protecció de dades podeu visitar la nostra política de privadesa i protecció de dades.
  4. He de pagar algun tipus d'import per la venda del meu vehicle?
  No, no ha de pagar cap mena de comissió. El nostre servei és 100% gratuït.
  5. He de pagar algun import si decideixo no vendre el meu cotxe?
  No, no hi ha cap tipus de comissió. Tant la valoració en línia com el lliurament i confirmació de dades als nostres centres sucursals són gratuïtes.
  6.Em vaig oblidar alguna cosa a la guantera del cotxe. A qui puc contactar?
  Si t'has oblidat alguna cosa al cotxe, el millor que pots fer és trucar al 658 874 394. Un dels nostres empleats llegeix atendrà amablement i us informarà sobre com procedir.
  7. Puc vendre un vehicle finançat?
  Sí, ens pot vendre un cotxe amb un finançament en curs. Porteu tots els documents que va emetre l'entitat financera a la cita de lliurament de manera que puguem calcular els costos restants.
  8. Puc vendre un vehicle d'empresa?

  Sí, podeu vendre a compremelseucotxe.cat un vehicle d'empresa. Només cal que porteu amb tu el dia de la cita la documentació següent:

 • Les escriptures de l'empresa on aparegui l'administrador.
 • CIF de l'empresa i el DNI (NIE, passaport o carnet de conduir) de l'administrador. Necessitem que el contracte de compravenda sigui signat per l'administrador.
 • 9. El meu vehicle no està en condicions de circular El puc vendre a compremelseucotxe.cat?

  Sí, també comprem vehicles que ja no hi poden circular. Només ens ha de proporcionar la informació quan introduïu les dades a l'autoavaluació online. És l'única manera que puguem determinar un preu precís per al vostre vehicle. D'altra manera, hi haurà grans diferències entre l'estimació i el preu final de venda.

  Haurà de portar el vehicle al nostre centre. Lamentablement no podem recollir-ho per vostè.

  10. Puc vendre un vehicle d'un parent o conegut?

  Sí, podeu vendre el cotxe a compremelseucotxe.cat per encàrrec d'una tercera persona. Necessitarem que porteu a la cita amb compremelseucotxe.cat la documentació següent:

 • Poder notarial on estigui autoritzat a vendre el cotxe d'un tercer. Acord a la legislació espanyola vigent, únicament és vàlid un poder notarial espanyol.
 • Còpia del DNI o passaport, així com del propietari del vehicle.
 • 11. Puc vendre un vehicle rebut en herència?
  Sí, previ canvi en Trànsit de la titularitat del vehicle segons allò acordat al Testament del difunt oa la Declaració d'Hereus.
  12. Compreu el vehicle fins i tot si els documents del vehicle no estan a nom del venedor?

  Sí, també podeu vendre el vehicle d'un tercer. Necessitarem que aporteu la documentació següent:

 • Poder notarial on estigui autoritzat a vendre el cotxe d'un tercer. Acord a la legislació espanyola vigent, únicament és vàlid un poder notarial espanyol.
 • Còpia del vostre DNI o passaport així com del propietari del vehicle.
 • 13. Qui està darrere de compremelseucotxe.cat?
  Una empresa dedicada a l'automoció que es dedica durant més de 20 anys a la compravenda de vehicles amb un projecte nou i amb ganes constants de continuar evolucionant.
  1. Com puc saber el valor del meu vehicle?

  Conèixer el valor del vostre vehicle és, gràcies a compremelseucotxe.cat, molt fàcil i ràpid i no suposa cap cost per a vostè:

  1. Al primer pas, introdueix els detalls bàsics del seu cotxe . Immediatament rebreu una primera estimació del vostre vehicle.

  2. En el segon pas, completeu les dades del vostre cotxe amb detalls sobre l'estat i equipament i carrega una foto de l'exterior del vostre vehicle, perquè puguem fer-nos una millor idea de l'estat del cotxe, podeu afegir fotos extres de manera opcional. Rebràs el preu final de venda per e-mail.

  2. Com puc vendre el meu vehicle després de la taxació en línia?

  Després de rebre l'estimació pel seu cotxe, al següent pas, només ha d'introduir en línia dades addicionals rellevants per determinar el preu, i carregar una foto senzilles de l'exterior cotxe. Podràs demanar una cita de lliurament a un centre. El preu és vàlid durant 7 dies.

  Al centre, un empleat confirmarà les dades del vehicle. Aleshores, prepararem el contracte de compravenda i completarem la venda del vehicle amb la signatura pertinent. El vehicle es quedarà al nostre centre al moment. A més, ens encarregarem del canvi de titularitat sense cap cost per a vostè.

  3. No puc acabar l'autoavaluació en línia. Què he de fer?
  En aquest cas, contacteu amb el nostre servei d'atenció al client.
  4. Com sé si les dades del meu vehicle van arribar correctament?
  Rebreu un correu on es posarà una còpia de les dades que heu introduït.
  5. Puc editar les meves dades un cop feta l'autoavaluació?
  No, no es poden editar les dades un cop introduïdes. Si hi ha algun error a, podeu tornar a introduir-los per complet.
  6. Vaig fer lavaluació online fa algun temps. Segueix vigent el preu?
  No, malauradament no continua vigent. El preu te una caducitat de 7 dies.
  7. Per què no trobo el meu cotxe a la vostra eina online?

  La nostra base de dades conté una àmplia selecció de cotxes nacionals i internacionals que han estat fabricats després del 2001.

  En el cas que no trobeu el vostre vehicle a la nostra base de dades, escriviu-nos un correu electrònic a compra.difi@gmail.com indicant-nos la següent informació sobre el vostre vehicle:

 • Any de matriculació.
 • Marca.
 • Model.
 • Quilometratge.
 • Tipus de motor.
 • Carrosseria (monovolum, esportiu, compacte…).
 • 1. El preu que he rebut per e-mail és realment el que pagueu?

  Rebrà el preu final de venda per e-mail un cop ens hagi proporcionat la informació addicional i la foto del teu vehicle. El preu que veu a l'e-mail és el preu final de venda. Al centre, un dels nostres experts confirmarà la informació que ens ha proporcionat. Aleshores se li pagarà el preu final de venda.

  Si es troben diferències amb l'estat real del cotxe el centre, hi pot haver desviacions en el preu. Els nostres empleats us explicaran tots els detalls de forma transparent al lloc.

  2. Quina és la diferència entre estimació i preu final de venda?

  En el primer pas, ens proporciona dades bàsiques del vostre vehicle, com la marca i el model del vostre vehicle, llavors rebrà el preu final pel seu vehicle quan acabi tots els passos següents.

  Al segon pas, afegeix informació addicional sobre l'estat i l'equipament i carrega unes fotografia senzilla de l'exterior del cotxe. Basant-nos en aquestes dades, us enviarem el vostre preu final de venda.

  3. Quina informació es necessita per determinar el preu de venda?

  A més de la informació general (ex. validesa de la ITV o nombre de propietaris anteriors), també necessitem detalls de l'equipament (ex. color del vehicle) i de l'estat general del vostre vehicle.

  Per poder determinar de la manera més precisa un preu per a vostè, necessitem també una foto bàsica del seu vehicle. Perquè puguem fer-nos una millor idea del cotxe, també podeu afegir fotos extres del mateix opcionalment.

  Basant-nos en això, els nostres experts determinen el preu de venda final.

  4. Quant es triga a rebre el preu final de venda?
  La nostra intenció és que sigui en el menor temps possible. Ens marquem un temps límit de 60 minuts.
  5. Per què es diferencia el valor estimat del vehicle del preu del mercat privat?

  El preu que ofereixen els nostres professionals és, el més alt del mercat. Aquesta diferència depèn de diversos factors. En primer lloc, el preu d'una venda privada es basa en l'anomenada “negociació de preus”. El preu de venda que es negocia entre particulars pot variar entre un 20-30% en comparació del preu de mercat normal. Al mercat privat també podem trobar el “preu a la demanda”, el qual es basa en una estimació purament subjectiva i, en moltes ocasions, difereix significativament del valor real del mercat de cotxes usats.

  Considera també que a compremelseucotxe.cat som compradors seriosos i professionals i ens fem càrrec de tots els costos. Per exemple, els costos derivats del canvi de titularitat del vehicle, de reparacions, posada a punt, estacionament, especejament o transport. Els nostres professionals també són un altre factor que cal tenir en compte. Aquests costos s'han de tenir en compte per determinar el preu de compra. A més, la venda privada comporta una sèrie de despeses i fins i tot pèrdues significatives en el preu de venda. Has d'invertir temps i diners en trucades telefòniques, anuncis, visites i proves del vehicle.

  I no hem d'obviar el fet que en una venda privada hi ha el risc de ser víctima d'una estafa (diners falss, frau, robatori, o problemes derivats d'un canvi de titularitat no efectuat). D'altra banda, cal tenir en compte que la persona a qui ven el vehicle té un període per llei de 6 mesos per demanar explicacions sobre l'estat del vehicle.

  1. Per què he de demanar una cita de lliurament en un centre?

  La cita és necessària perquè els nostres experts puguin confirmar les dades del vehicle que has proporcionat en línia.

  Equipament extra o algun dany no contemplat poden portar a una correcció del preu de venda. Un cop confirmades les dades, es confirma el preu final de venda i es pot procedir a la venda.

  Reservar cita és essencial, perquè ens preparem específicament per al vostre vehicle. Així ens assegurem que podem prendre'ns prou temps per a vostè i no el fem esperar.

  2. Què he de portar a la cita per al lliurament del vehicle?

  Només ha de portar aquests documents amb vostè a la cita de lliurament al centre:

 • El permís de circulació.
 • DNI o NIE (vehicle a nom de persona física) i CIF, DNI apoderat i Poders (vehicle a nom d'Empresa).
 • Carnet de conduir.
 • Targeta d'Inspecció Tècnica del Vehicle.
 • Totes les claus del cotxe.
 • Dades bancàries
 • Impost municipal abonat
 • En cas que el cotxe estigui finançat, necessitem que ens indiquis la seva financera i el seu número de contracte.

  Si existeixen, si us plau, porta els documents següents:

 • Equipament especial desmuntable com a navegador o enganxament de remolc.
 • Llibre de manteniment o, si escau, factures de manteniment o reparació.
 • Poder notarial: recorda que, si no ets el propietari del vehicle, necessitaràs un poder notarial per vendre el cotxe d'una altra persona.
 • Si us plau, recordeu retirar totes les pertinences personals del vehicle abans de la cita. D'aquesta manera és possible fer una entrega ràpida del vehicle i evitar esperes inecessàries.

  3. Com funciona la meva cita de lliurament?

  Demana cita a una dels nostres centres amb + de 5 centres a Catalunya.

  Un dels nostres experts confirma les dades del vehicle proporcionades en línia.

  Preparem el contracte de compravenda, i, amb les firmes pertinents, us transferim el preu de venda immediatament per transferència bancària.

  Ens encarreguem de tots els detalls burocràtics per vostè, un cop signat el contracte no s'ha de preocupar de res.

  4. Quines mesures de prevenció del Coronavirus pren compremelseucotxe.cat a la cita de lliurament?

  Les següents regulacions s'apliquen actualment per a la protecció dels nostres clients i empleats durant la cita de lliurament al centre:

 • Compliment estricte de la distància mínima de seguretat per part del nostre limitat nombre de personal a el centre
 • emplenament de totes les altres normes d'higiene, com ara l'ús de màscares protectores o la desinfecció de l'espai del centre abans de la visita de cada client.
 • 5. Puc ajornar la meva cita de lliurament?
  Per descomptat, podeu modificar la data de la vostra cita per al lliurament, hora i centre des del correu electrònic que us enviem en concertar la vostra cita, ja que inclou un enllaç que us permet fer canvis en la cita que heu reservat. També podeu modificar els detalls de la vostra cita trucant-nos al telèfon 658 874 394.
  6. Com es realitza el pagament del preu de venda del cotxe? És possible rebre el pagament en efectiu?
  Un cop signada la venda, paguem el preu de venda de forma còmoda i segura mitjançant transferència bancària. Malauradament, el pagament en efectiu no és possible per raons de seguretat i organització.
  7. Què passa amb el meu cotxe després de la venda?
  Immediatament després de la venda, realitzem el canvi de titularitat i enviarem el justificant del tràmit a ladreça de correu electrònic que ens ha facilitat.
  8. Podeu recollir el meu cotxe al meu domicili?
  No, malauradament per motius d'organització no ens és possible recollir el cotxe a domicili.
  9. El portem al vostre domicili després de la venda del vostre vehicle
  Per tal que la seva venda sigui còmoda i sense esperes un cop finalitzats tots els tràmits us portem de tornada al vostre domicili.